Lilly — från andra sidan regnbågen

På ett barns eget språk berättar denna unika bok historien om befruktning genom äggdonation.

Den här boken är ett verktyg för att berätta för barnet hur det kom till och en bok som kan användas som motivation under behandlingen.
Pris 20 EUR inklusive frakt
Köp boken på nätet

Lily är fem år gammal - hon kommer från andra sidan regnbågen. Från ett sagoland där allt är magiskt och glimrande och alla mirakel kan hända. Lily är ett mirakel - och det var i det landet som hon blev till.

Det här är historien om hur Lilys mamma och pappa reste långt, långt bort till det speciella landet. De reste för att hitta det magiska ägget som skulle ge dem barnet som de önskade sig mer än någonting i hela världen. Vill du höra historien?

På ett barns eget språk berättar denna unika bok historien om befruktning genom äggdonation.

Skriven av Tone Bråten, en norsk familjerådgivare, författare och talare som specialiserat sig på infertilitet.

Donator-fen hade många magiska ägg i magen. Några hade redan vuxit och blivit till hennes egna vackra barn – de lekte och dansade runt henne.

Donator-fen ville ge bort några av sina magiska ägg, för att hjälpa andra mammor och pappor att bli föräldrar.
Du kan få ett magiskt ägg från en donator-fe här i sagolandet. En donator är någon som ger bort något. Och en fe kan få allting att hända. Vår donator-fe ger sina magiska ägg till mammor som inte längre har några egna magiska ägg.

Efter att mamma och pappa hade varit kära i tre magiska år fick de båda en ny känsla i kroppen, längtan-efter-barn-känslan. Den känslan kan vara mycket stark. Det är då du känner ett mycket starkt behov av att få ett barn. Som när jag längtar efter sötsaker. När jag ser godis vill jag verkligen ha lite. Är det så det är för dig också?Why come to St. Petersburg?
'Lily from the other side of rainbow' book by Tone Bråten

Willeke and Mario from Netherlands come to AVA-Peter for egg donation treatment…
Enjoy this touching and sincere documentary by Jorien van Nes

To watch the full version of the documentary free of charge, please fill in form and we will be happy to provide you with a link and a password

 
Certifikat ISO9001:2008

Certifikat ISO9001:2008

Vi är den första ryska IVF-kliniken som utvecklat och införde kvalitetsstyrningssystem (QMS) för IVF-områden i enlighet med DIN EN ISO 9001: 2008. Vi har ISO 9001: 2008 certifierats av LGA InterCert GmbH sedan 2008